Mer tid till annat

Tid är det dyrbaraste vi har, så varför inte lägga tiden på något roligare än städning? Möjligheterna att anlita professionell hemstädning är idag väldigt stora och inte så krångligt.

Mer tid till det man vill göra och mindre tid på städningen är något som gör livet roligare. Att balansera arbetslivet i kombination med hemarbete kan lätt bli övermäktigt. Hade det inte varit skönt att komma hem till ett välstädat hem efter jobbet och kunna koppla av?

Med Rut-avdraget så är kostnaderna bara hälften och det kan räcka med några timmar i veckan för att livet ska kännas lättare. Det finns ett stort utbud av specialister på hemstädning i Nacka och runt om i landet. Runt Stockholm är utbudet dock störst såklart.

Billigt och bra samtidigt

Eftersom RUT är skattefinansierat till 50 procent av arbetskostnaden så är det lätt att räkna hem vinsten med att slippa städa själv. Även om du inte vill spendera för mycket så kan ett par timmar i veckan räcka långt.

Med respekterade och etablerade hemstädningsföretag kan man vara säker på att allt går rätt till och att man får ett avtal som kan anpassas just för dig och din bostad.

Många hemstädföretag kan även genom RUT erbjuda andra tjänster som att titta till huset när du är på semester eller anordna transport för gamla möbler som ska till återbruk. Har man mycket arbete som behöver göras kan det vara värt att veta att taket för RUT höjdes 2021 till 75 000 kronor så det finns gott om utrymme att kunna utnyttja detta.

Publicerat den
Kategoriserat som Tips