Om oss

Hur mår vi egentligen?

Vi svenskar har, rent generellt, aldrig haft det bättre än idag. Vi har en starkt ekonomi, vi har mer pengar än någonsin och vi skördar frukterna av den starka tekniska revolutionen som implementerats i vårt samhälle. Trots detta så mår många sämre. Framförallt unga människor visar upp en ohälsa rent mentalt som måste lösas. Stress är en bidragande orsak till detta.

Stress är idag en folksjukdom som håller på att skapa ett samhälle som ingen av oss vill leva i. Vi stressar på jobbet, vi känner en onödig press att prestera i både karriär, i familjelivet och i sociala sammanhang. Sociala sammanhang som idag inte enbart handlar om att träffas fysiskt, utan som även inkluderar sociala medier där man måste synas, där man måste visa sig bättre än andra och där det finns orimliga referensramar att förhålla sig till.

Det skapar en ökad stress, men vad är lösningen? Det är naturligtvis en komplex fråga som det inte finns några svar på. Vi ska gå igenom sådana saker på den här sidan och peka på olika verktyg som kan få oss att må bättre. Det kan handla om att lära sig laga bättre mat. Det kan innebära minskat stillasittande där träning och rörelse återigen får en större plats i vardagen. Det kan handla om att renovera och förverkliga sina drömmar i bostaden och det kan även handla om att våga be om hjälp.

Det senare är enklare idag än någonsin tidigare. Vi har både rut- och rot-avdrag tillgängliga för att få billigare, professionella tjänster utförda i våra hem och därmed också göra våra liv enklare. Har du övervägt professionell hemstädning – och i så fall, vilket företag ska du välja? Vi vill göra ditt liv lite enklare, reducera stressen och ge dig verktyg till att kunna njuta mer av din vardag. Utan stress, utan press och med ett ökat välmående som följd. Välkommen hit!