Golvslipning i Stockholm gör stor skillnad

Vill du ha ett nytt golv, men slippa köpa och lägga in ett? Det är faktiskt helt möjligt. Det går att göra en golvslipning i Stockholm för att få en ny fin yta.

Marie bodde ihop med sin man Oskar. Han var en riktig hemmafixare som älskade att göra det trevligt och ibland bygga ut lite. Såg Oskar något som behövdes fixas, då var han där direkt och skulle göra det.

Nu när Marie snart skulle fylla 50 år, så hade de bjudit in både vänner och familj för ett stort firande. Tanken var att de skulle äta ute på sin stora inglasade altan. Detta eftersom de inte visste hur vädret skulle vara. Marie älskade tanken men tyckte det var så jobbigt med de stora reporna som fanns i altangolvet. Dessa var inget Oskar kunde fixa till själv och han menade dessutom att det inte var någon som skulle se dem.

Helt ny yta efter golvslipning i Stockholm

Marie försökte så gott hon kunde att dölja reporna med mattor. Vilket dock kändes lönlöst då mattorna gled iväg så fort de gick på dem. Men så, några dagar innan den stora dagen, skulle Marie iväg med en väninna och på spa.

Under tiden passade Oskar på att ta ut en golvslipare för att utföra en golvslipning på altanen. När Marie kom hem blev hon minst sagt överraskad. Reporna syntes inte till alls och golvet var alldeles som nytt. Vilken man hon hade som hade överraskat henne sådär. Nu äntligen slapp hon gömma golvet.

Publicerat den
Kategoriserat som Bostad