Flyttfirma Stockholm – en smidig flytt med rätt hjälp

Många som står inför en flytt tar för lätt på uppgiften. Man har ordnat med en flyttbil och man har fått några vänner att ställa upp som bärhjälp. Mer än så krävs inte, eller?

En flytt handlar om betydligt mer saker än detta. Dels så måste du sköta en massa mer administrativa saker som att exempelvis flytta abonnemang, göra en flyttanmälan, adressändra och exempelvis se över dina försäkringar. Dels så måste du också ordna med flyttkartonger och fylla dessa mer ditt bohag.

Som sista punkt – efter att ni burit och transporterat allt – så ska du också tillbaka till den gamla bostaden och genomföra en flyttstädning. Bara den biten kan du kallt räkna med att det krävs en dag för – och att du kan tvingas betala ersättning om du fuskar eller struntar i den.

Ett enklare – och bättre – val är att anlita en flyttfirma i Stockholm för uppgiften. En flytt tillsammans med en flyttfirma i Stockholm ger dig en trygghet i att allt sker på rätt sätt, att ditt bohag är i säkra händer och att du kan lägga energi på andra saker som ska göras i samband med flytten.

Prisvärt med en flyttfirma

Kostar det inte mycket pengar? Det är en vanlig missuppfattning gällande en flyttfirma. Givetvis så kostar det pengar, men långt ifrån så mycket som många på förhand tror. Idag kan du exempelvis använda rut-avdraget och dra av 50% av den totala kostnaden för arbetet.

Och, en annan viktig sak är att konkurrensen mellan olika flyttfirmor i Stockholm har gjort att prisbilden är låg redan från start och utan Rut.

Du kan även se att samma konkurrens skapat flexibla lösningar: en flyttfirma i Stockholm arbetar kundmedvetet och kan erbjuda skräddarsydda lösningar du själv väljer i vilken omfattning du vill ha hjälp i. Det innebär även att du kan få hjälp med den jobbiga flyttstädningen om du önskar det.

Publicerat den
Kategoriserat som Flytt