Bilskrot tar hand om hela bilen i Södertälje

När inte bilen längre är brukbar, låt den då få fortsätta fylla ett syfte. På en bilskrot i Södertälje tar de hand om alla delarna som de kan på bilen.

Stina hade alltid haft en kärlek till bilar. Redan som 16-åring köpte hon sin första bil. Det var en äldre Volvo. Den hade inte mycket värde för andra, men för henne hade den. Nu hade den bara stått och rostat i några år. Det gick säkert att laga den, men Stina hade redan lagt ned väldigt mycket pengar på den och lät den därför stå.

Det var inte förrän hon blev sambo som bilen blev ett problem för henne. Platsen den tog, behövde de till hans bil istället. Stina visste inte vad hon skulle göra med sin gamla Volvo. Den hade inget värde längre, så att sälja den var inte ett alternativ. Stina gjorde en sökning: Vem tar emot gamla bilar som inte är körbara?

Bilskrot som tar emot trasiga bilar

För Stina kändes det orimligt att någon skulle vilja ta hand om hennes gamla bil som dessutom inte fungerade. Men det fanns det. En serviceinriktad bilskrot i Södertälje kom upp på sökningen. Informationen på webbplatsen verkade nästan för bra för att vara sann. De tog emot hennes bil och kunde till och med betala för den.

Bilen var komplett och tydligen inte så pass gammal att den var helt utdömd. På bilskroten tog de hand om alla de delarna som fortfarande var hela och kunde användas. Stina visste att det var ganska mycket, då mycket var relativt nybytt, så bara den biten kändes väldigt bra för henne.

Boka tid hos bilskrot för upphämtning

Det fanns inte på kartan att Stina själv skulle lyckas få bort bilen till bilskroten. Hon behövde hjälp med att få den hämtad. Som tur var så erbjöd de även det. De gjorde de dessutom helt kostnadsfritt. Det enda Stina behövde göra var att fylla i papperet om ägarbyte, sedan var allting klart.

Hade hon vetat att det skulle vara så här enkelt att göra sig av med sin gamla bil, så hade hon aldrig behövt oroa sig över det. Bilen fick sluta sitt liv på allra bästa sätt och de tog verkligen hand om alla delarna som gick.

Publicerat den
Kategoriserat som Bilar